Kantoor te huur: Industrielaan 4, Aalst

Nog geen reviews geschreven

Oppervlakte:
22m2 tot 2000m2
24 uur toegangReceptieVergaderzalen

Direct en gratis informatie aanvragen

Door het formulier in te vullen gaat u akkoord met ons privacybeleid

Uw persoonlijke kantoorruimte-specialist

Over dit kantoor op Industrielaan 4, Aalst

Uw eigen kantoor huren in Aalst op een bruisend bedrijvencentrum hoeft geen lange zoektocht op te leveren. Dit bedrijventerrein biedt u en uw bedrijf vele services en mogelijkheden. Deze combinatie zorgt er dan ook voor dat start-ups en gevestigde namen samen zorgen voor die typerende zakelijke synergie.

Deze bedrijfsunits te huur zijn naar eigen smaak in te richten voor verschillende doeleinden. Zo kunt u kantoorruimtes huren, die variëren in grootte van 20 m² tot 30 m². Wilt u liever materiaal of orders opslaan, dan kunt u vanaf 1 juni 2017 zelfs een eigen loods huren. En of u nu een bedrijfsruimte wilt huren, voor de loods kiest of gebruikt maakt van beide opties. U kunt alle nodige zaken bespreken in de aanwezige vergaderzalen.

Daarnaast biedt dit bedrijventerrein nog vele andere extra’s naast de verhuur van panden/ruimtes. Er is fax- en fotoapparatuur aanwezig en de parkeergelegenheid is groot. Ze biedt zelf een laadpaal voor elektrische auto’s en is bovendien geheel gratis. En hoewel het altijd jammer is om mensen te zien gaan, wordt er slechts een opzegtermijn van 3 maanden gehanteerd.

Voordelen

Nadelen

Nog geen reviews geschreven

Laatste reviews:

Reactie toevoegen