Kantoor te huur: Boomsesteenweg 690, Antwerpen

Nog geen reviews geschreven

Oppervlakte:
9m2 tot 180m2
24 uur toegangVergaderzalenGlasvezel

Direct en gratis informatie aanvragen

Door het formulier in te vullen gaat u akkoord met ons privacybeleid

Uw persoonlijke kantoorruimte-specialist

Over dit kantoor op Boomsesteenweg 690, Antwerpen

Uw kantoor huren in bruisend Antwerpen? Dit adres biedt u en uw bedrijf vele mogelijkheden. Niet alleen op het gebied van de huur, maar ook op de ontwikkeling van een onderneming. Zo is er een breed scala aan faciliteiten in dit business center en staan professionaliteit en gemak bovenaan de lijst. Dit maakt het de ideale kantoorruimte voor gedreven ondernemers.

Enkele faciliteiten en services uit het rijtje zijn internationale ontvangstmogelijkheden en telefonisten. Drukwerk is eenvoudig te regelen, waardoor het versturen van promotiemateriaal altijd binnen handbereik is en zijn er de nodige vergaderzalen. Daarnaast bieden zij een aantal mogelijkheden tot het opslaan van data en streven zij naar een 100% servicemodel.
Dan valt er nog te kiezen tussen de verschillende pakketten. Deze bestaan uit het huren van virtuele kantoren, flexwerkplekken of het huren van een ‘vast’ kantoor. Daarbij wordt er altijd meegedacht over de indeling van het kantoor of de locatie en kunt u gebruik maken van de eerder genoemde diensten. Kortom; als u op zoek bent naar een kantoor en voorzien wilt zijn van alle gemakken. Dan kunt u hier uw kantoor huren met de volledige focus op uw bedrijf en haar werknemers

Voordelen

Nadelen

Nog geen reviews geschreven

Laatste reviews:

Reactie toevoegen