Kantoor zoeken

Zoek direct uw perfecte kantoor

Gratis deskundig advies bij het vinden van een kantoor in Brugge!

Kantoorruimte huren in Brugge? Geen probleem! Deze grote stad in het noorden van Vlaanderen heeft genoeg plek om uw bedrijf te huisvesten. Brugge is de hoofdstad van de provincie West-Vlaanderen en is daarmee ook gelijk de grootste stad van deze provincie! Na Antwerpen en Gent heeft Brugge het hoogste aantal werkende mensen. Volop werknemers potentie en bedrijvigheid dus!

Waarom huren in Brugge?

Er zijn een aantal aspecten waardoor Brugge een uitstekende kandidaat is om uw bedrijf in te vestigen. Brugge is mede door de hoge werkgelegenheid een grote bedrijvige stad. Daarnaast heeft Brugge een prachtig oud cultureel centrum waarmee u indruk kunt maken op uw klanten en relaties. U kunt hier verder lezen waarom Brugge een interessante stad is om uw bedrijf in te vestigen!

Kantoor huren in een andere stad?

Kantoor te huur Brussel - Kantoor te huur Antwerpen - Kantoor te huur Gent - Kantoor te huur Mechelen - Kantoor te huur Zaventem

Werkwijze

Hoe werken wij?

 • Zoek en vergelijk kantoren
 • Gratis advies van je persoonlijke broker
 • Plan een bezichtiging in voor jouw persoonlijke selectie van kantoren
 • Bekijk de kantoren
 • Huur kantoren
Huurtips

Tips voor het huren van een kantoor

Kantoor te huur Brugge

Stationsplein 5, 8000 Brugge

Nog geen reviews geschreven

 • 24 uur toegang
 • Receptie
 • Lunchfaciliteiten
 • Vergaderzalen
 • Gemeubileerd (optioneel)
 • Liften
 • Glasvezel
 • treinstation: 0.2km
 • bushalte: 0.2km

Economisch

Brugge heeft op Antwerpen en Gent na het hoogste aantal actieve werknemers in België. Deze werknemers zijn actief in zo’n 9500 bedrijven. Het is vooral ook een goed teken dat de werkgelegenheid in Brugge niet gedaald is de afgelopen jaren. Dit in tegenstelling tot de grotere steden. Deze stabiliteit is tekenend voor de ondernemende spirit in Brugge.

De haven

De haven is de grootste werkgever van Brugge, deze zorgt voor bijna eenderde van de banen in de stad. Dit terwijl het toerisme de belangrijkste bron van inkomsten voor haar rekening neemt. Brugge is daarom ook bijzonder interessant voor ondernemers in toerisme. De haven is vooral gericht op de automobile sector.

Bedrijf- en industrieterreinen in Brugge

In Brugge zijn veel bedrijfs/industrieterreinen die plaats bieden aan een diversiteit aan bedrijven. In totaal zijn er 8 van deze terreinen die plaats bieden aan bedrijven. Deze terreinen zijn erg divers en dat is ook één van de krachten van Brugge. De grote diversiteit aan ondernemingen maakt het ondernemen zelf een stuk interessanter.

In het centrum van Brugge zijn de meeste winkelstraten te vinden. De straten rond de Grote Markt zijn het belangrijkst. In deze straten zijn de meeste exclusieve winkels te vinden. Procentueel gezien heeft Brugge de laagste leegstand als het gaat om winkelruimtes. Dit komt grotendeels door alle inkomsten van toerisme.

Huurprijzen van kantoorruimtes

Bij veel kantoren in Brugge is het mogelijk om conventioneel of losse kantoorunits te huren. De prijzen van conventionele huur liggen tussen € 1000.- en €5000.- per maand. De prijs van het huren van een unit gaat tot €1000.- per maand.

Infrastructuur

Wanneer er verder ingezoomd wordt op de infrastructuur van Brugge is te zien dat er een groot wegennet is dat Brugge met de rest van België verbindt. Grote snelwegen zoals de A10 en de E40 verbinden Brugge met de haven, Brussel en de rest van België. Verder heeft Brugge een directe connectie via het wegennet met de grote steden Oostende, Westkapelle, Kortrijk en Doornik.

Wanneer u van plan bent om voornamelijk te reizen met het openbaar vervoer heeft Brugge een groot treinstation genaamd Station Brugge en nog vier andere stations. Waar u ook bent er ligt altijd een station in de buurt en er staan nog twee stations in de planning. Meerdere treinen rijden om het uur langs de grotere steden Brussel, Gent, Antwerpen, Luik, Kortrijk en Hasselt. De lokale treinen rijden vaker in het uur.

Het openbaar vervoer binnen Brugge gaat vooral via de tram en bus. Deze rijden door Brugge en omgeving.

Brugge heeft een aantal waterwegen door de stad lopen. Deze hebben een connectie met de haven van Brugge en eindigen zo in de Noordzee. De waterwegen die door de stad lopen worden tegenwoordig gebruikt voor recreatieve doeleinden. Via de Ringvaart lopen er een aantal waterwegen richting Gent en Oostende. Deze worden gebruikt voor de industriële binnenvaart.

Als laatste heeft Brugge toegang tot een luchthaven. Deze ligt niet direct in Brugge maar ligt op 25 km van het centrum. Deze luchthaven heet: Internationale Luchthaven Oostende-Brugge. Vanuit deze luchthaven wordt er gevlogen naar allerlei plaatsen binnen Europa. Vooral vakantiebestemmingen worden aangedaan.

Algemene info Brugge

Demografie

In Brugge wonen momenteel ongeveer 120.000 mensen. Van deze inwoners zijn er 22.500 onder de 20 jaar, 69.000 tussen de 20 en 64 en 28.500 zijn 65 jaar of ouder.  

Cultuur

Brugge is een stad met vele culturele activiteiten en evenementen, zowel voor jong als oud. Zo zijn er voor jongeren verschillende uitgaansgelegenheden zoals festivals, kermissen, concertzalen, bioscopen en één van de grootste voetbalclubs van België. Vooral de festivals trekken jaarlijks veel jongeren aan. Daarnaast biedt Brugge een verscheidenheid aan theaters, musea en nog veel meer cultureel erfgoed.

Brugge zorgt voor haar inwoners en trekt hiermee tegelijkertijd ook veel toerisme naar de stad. Laatstgenoemde kunnen terecht in de 500 horecazaken en 90 hotels die zich in de stad gevestigd hebben. Samen met de vele parkjes en bouwkundig/cultureel erfgoed is het aantrekkelijk om door Brugge te lopen.