Kantoor te huur: Philipssite 5 Bus 1, Leuven

Oppervlakte:
15m2 tot 4200m2
24 uur toegangReceptieVergaderzalenGemeubileerdGlasvezel

Direct en gratis informatie aanvragen

Door het formulier in te vullen gaat u akkoord met ons privacybeleid

Uw persoonlijke kantoorruimte-specialist

Over dit kantoor: Philipssite 5 Bus 1, Leuven

Zoekt u een kantoor in Leuven? Aan de Philipssite zijn in een prachtig nieuw business center diverse kantoren beschikbaar. De te huren kantoren variëren van 15m² tot 4200m².

Dit business center is van top tot teen in luxe uitgevoerd en voorzien van de beste faciliteiten. In de centrale hal kunnen uw klanten ontvangen worden op een representatieve manier. Daarnaast is er een gezamenlijke lunchzaal, zijn er vergaderruimtes en kan er genetwerkt worden in de business lounge. Na werktijd kunt u ook nog steeds genieten van de vele extra's. Wat dacht u van de Sportoase: hét sportcentrum om te fitnessen, te zwemmen of een balletje te slaan. Voor uw auto is de ondergrondse parking aanwezig. 

Voordelen

Nadelen

Wat onze klanten zeggen over Philipssite 5 Bus 1:

Laatste reviews:

Door op

5
Knappe locatie, goede services, correcte prijs/kwaliteit en professionele uitstraling, kortom aanrader.

Door op

5
Bijzondere toffe locatie om vanuit te werken. Zowel voor personeel als klanten geeft het telkens een gevoel van thuiskomen terwijl het toch een bijzonder professionele uitstraling blijft bewaren ook.

Door op

5
Een zeer aangename werkomgeving met een modern interieur, comfort verzekerd!

Door op

5
Leuke en moderne werkplek

Door op

5
Toplocatie in de groene rand van Leuven: dichtbij het centrum, en toch onmiddellijk in een groene omgeving, met heel wat faciliteiten (horeca, sport, recreatie, parking,...) in de buurt. Zeer aangename bureaus (strak en stijlvol) en behulpzame en correcte service.

Door op

4
Super leuke locatie en heel aangenaam om daar te werken!

Door op

5
Heel vriendelijke en opgewekte ontvangst, mooie en aangename inrichting, goede locatie, alle nodige faciliteiten en leuke bedrijven die er hun intrek genomen hebben. Zeker een aanrader!

Reactie toevoegen