Huren in Antwerpen

Zoek direct uw perfecte kantoor

Meer informatie over het huren van een kantoor in Antwerpen

U bent op zoek naar een kantoor te huur in Antwerpen. Dat is een uitstekende keuze, Antwerpen geniet namelijk een ideaal vestigingsklimaat voor ondernemers en hun bedrijven. Bij Flexas.com helpen wij u graag het meest geschikte kantoor in Antwerpen te vinden. Hier vindt u alle benodigde informatie over het huren van een kantoorruimte in de leukste stad van België!

Bekijk en vergelijk onze selectie van de beste kantoorruimtes in Antwerpen. Wat voor een kantoor u ook zoekt, bij Flexas.com vindt u de beste kantoorruimte voor uw bedrijf! In Antwerpen zijn allerlei soorten kantoren te vinden, van de meest moderne volledig ingerichte business centers tot kale nog helemaal naar uw wens aan te passen kantoren. Natuurlijk is het ook mogelijk om een werkplek te huren, bijvoorbeeld in één van de (tegenwoordig) bijzonder populaire business centers of coworking spaces!

Kantoor huren in een andere stad?

Kantoor te huur Brussel - Kantoor te huur Gent - Kantoor te huur Mechelen - Kantoor te huur Zaventem

Waarom huren in Antwerpen?

Waarom een kantoor huren in Antwerpen?

Zoals gezegd heeft Antwerpen een bijzonder gunstig vestigingsklimaat voor bedrijven, maar waarom is de stad zo interessant voor jou? Allereerst is Antwerpen de grootste kantoorstad van Vlaanderen. Dat is niet voor niets. De stad beschikt over namelijk rijke verzameling van creatieve organisaties die ontwikkelen, bouwen en/of produceren.

Betaalbare huurprijzen

Ondanks dat antwerpen ontzettend populair is als vestigingslocatie voor ondernemers en organisaties zijn de huurprijzen alles behalve duur te noemen. In vergelijking met andere steden valt de huurprijs van een kantoor in de stad echt mee! De huurprijs van uw kantoor zal u daardoor ook niet in de weg zitten en goed resultaat te bereiken en geeft u zelfs de mogelijkheid meer te investeren in groei en ontwikkeling!

Kantoorgebieden in Antwerpen zijn flink in ontwikkeling

In de stad zijn diverse kantoorgebieden in ontwikkeling waar uw bedrijf nog een kantoor kan huren! Deze stedelijke ontwikkelingszones bevinden zich met name in het voormalig havengebied, industrieel gebied en met het openbaar vervoer goed bereikbare locaties. Vooral de oude haven en industriegebieden zijn fantastische vestigingslocaties waar zowel de omgeving als het kantoor ontzettend karakteristiek en hip zijn! Er komen hier overigens niet alleen bedrijven. Het hele gebied wordt aangepakt. Naast kantoren komt er een (klimaatvriendelijk) woon-, werk- en recreatiegebied!

De gemeente Antwerpen ondersteunt u ook

Twijfelt u nog over het vestigen van uw bedrijf in Antwerpen? De gemeente hecht er veel waarde aan het vestigingsklimaat uitstekend te houden en ondernemers waar nodig te assisteren. U kunt bij hen terecht met al uw vragen over vergunningstrajecten, fiscale voordelen, investeringsteun en visie op stadsontwikkeling. Hiervoor kunt u kijken op: ondernemeninantwerpen.be.

Centrale ligging in Europa

Van oorsprong is Antwerpen met haar ligging direct aan de Westerschelde een echte havenstad. Dat de stad verder uitgegroeid is tot belangrijke havenstad komt mede door de gunstige locatie ten opzichte van in europa. Goederen kunnen snel en eenvoudig via Antwerpen door het hele continent verspreid worden. Hierdoor is de stad ook echt ideaal als vestigingslocatie voor uw kantoorruimte. Met name voor internationaal georiënteerde bedrijven is dit interessant. U bent namelijk binnen twee uur in Amsterdam en binnen drie uur in Parijs. Bovendien ligt het vliegveld in de buurt en reist u dus zo heel Europa door!

Type kantoren

Type kantoren in Antwerpen

Het aanbod van kantoren in Antwerpen is zoals u van een echte metropool mag verwachten: zeer divers. Of u nu op zoek bent naar een heel pand voor een groot bedrijf/ multinational of een flexibele werkplek in het centrum van Antwerpen: wij helpen u graag de meest geschikte kantoorruimte te vinden. U kunt in Antwerpen kiezen uit een diversiteit aan kantoren. Zo zijn er conventionele (eigen kantoorgebouwen of verdiepingen) kantoren of een kantoorruimte in een business center/ bedrijfsverzamelgebouw.

Er is bovendien een sterke variatie in het opleveringsniveau en de services die aangeboden worden in deze kantoren en werkplekken. Waar de keuze in kleinere steden over het algemeen een beperkter is, bieden verhuurders in Antwerpen juist de meest uitgebreide keuze mogelijkheden.

Informatie over Antwerpen

De stad Antwerpen

Bereikbaarheid van Antwerpen

Antwerpen is vanuit heel België - en Nederland - zowel met het openbaar vervoer als de auto goed te bereiken. Vanaf Antwerpen Centraal vertrekken treinen in de richting van zowel Gent en Brugge, als Brussel, Leuven en Luik. Vanuit Amsterdam en Rotterdam rijden er directe treinen naar Antwerpen Centraal. Met de auto bereikt u Antwerpen eenvoudig via de snelweg vanuit Nederland, Brussel, Gent en Luik.

Vervoer in de stad

Antwerpen heeft een goed openbaar vervoersnetwerk. Er rijden trams, metro’s en bussen in de stad. De meeste trams en metro’s rijden om de tien minuten waardoor lange wachttijden worden vermeden.

Oplevering niveaus

 • Casco: een bijzonder kaal kantoor waar nog veel moet gebeuren
 • Volledig (high-end) afgewerkt: Direct in te trekken na inrichting
 • Plug & Play (gemeubileerd): volledig ingericht en direct te gebruiken

Service niveaus

 • Conventioneel: geen service en alles in eigen hand
 • Bedrijfsverzamelgebouw: beperkt aantal services en ruimtes worden gedeeld
 • Business center of kantoorconcept en coworking space: full service concepten met twee keuzes, volledig verzorgd en alles inclusief of betalen wat u afneemt.

Services

Gaat u voor een kantoor met veel services? Dan kun u in veel gevallen het volgende verwachten:

 • Lunch
 • Vergaderruimte(s)
 • Receptie
 • Telefoon en e-mail dienst
 • Internet
 • Post
 • Copy en print
 • Sportvoorzieningen
 • Stomerij
 • Kinderdagverblijf
 • Schoenmaker