Kantoor zoeken

Zoek direct uw perfecte kantoor

Gratis deskundig advies bij uw zoektocht naar een kantoor in Zaventem!

Een kantoor huren in Zaventem is een uitstekende keuze. In Zaventem zijn zeer veel bedrijven gevestigd en natuurlijk het grootste vliegveld van België. Hierdoor zijn de ondernemingen die hier gevestigd zijn over het algemeen internationaal georiënteerd. Er zijn daarom ook diverse soorten kantoren te huur. Denk hierbij aan bedrijfsverzamelgebouwen, business centers en conventionele (zelfstandige) kantoorruimtes/-gebouwen.

Kantoor huren in een andere stad?

Kantoor te huur Brussel - Kantoor te huur Antwerpen - Kantoor te huur Gent - Kantoor te huur Mechelen

Waarom Zaventem?

Waarom huren in Zaventem?

Het is duidelijk dat één van de grootste aantrekkingskrachten van Zaventem, vliegveld Brussels Airport is. Dit vliegveld is na de haven van Antwerpen de grootste economische motor van het land. Het is de ultieme trekpleister van Zaventem en de reden dat er zoveel internationaal georiënteerde bedrijven in de stad gevestigd zijn. De kantoorgebieden in Zaventem zijn bovendien volop in ontwikkeling. Zo gaat Microsoft zich vestigen op Brussels Airport, waar KPMG en Deloitte ook al gevestigd zijn.

De ligging van uw kantoor in Zaventem

Zaventem is bovendien bijzonder interessant vanwege haar ligging. De stad ligt aan de rand van Brussel aan en is hierdoor zeer goed te bereiken. Helemaal wanneer u zelf, uw klanten of zakenrelaties uit de omgeving komen. Zo is het mogelijk veel files te vermijden, omdat u niet door Brussel hoeft te rijden.

Voor bedrijven die zich actief bewegen binnen de Europese Commissie of hier in ieder geval veel mee te maken hebben is een kantoor in Zaventem ook een ideale oplossing. U reist vanaf Zaventem namelijk snel en eenvoudig met het openbaar vervoer of eigen vervoer naar het centrum van Brussel.

Zaventem steeds populairder

De kantoorgebieden in de stad genieten steeds meer populariteit onder internationale organisaties. Sommigen van hen huren direct op het vliegveld kantoorruimte en andere meer in de omgeving vanwege de nabijheid van Brussel. Zo heeft na KPMG en Deloitte ook Microsoft besloten zich hier te vestigen.

kantoren in Zaventem

Type kantoren

De gemeente/overheid helpt!

Vergeet ook niet de gemeente en overheid. Zij helpen u graag bij vraagstukken die op uw pad komen. Zo zijn er bijvoorbeeld diverse instanties die u kunnen voorzien van steunmaatregelen en/of subsidies. Op deze manier proberen zij ervoor te zorgen dat alle handvatten om uw onderneming te laten groeien aanwezig zijn. Met name omdat bedrijven zorgen voor werkgelegenheid die op zijn beurt weer zorgt voor meer welvaart. Zo proberen gemeenten en de overheid te zorgen voor een optimaal ondernemersklimaat.

Informatie over Zaventem

Soorten kantoren in Zaventem

Het aanbod van kantoren in Zaventem is zoals u van een echte metropool mag verwachten: zeer divers. Of u nu op zoek bent naar een heel pand voor een groot bedrijf/ multinational of een flexibele werkplek in het centrum van Zaventem: wij helpen u graag de meest geschikte kantoorruimte te vinden. U kunt in Zaventem kiezen uit een diversiteit aan kantoren. Zo zijn er conventionele (eigen kantoorgebouwen of verdiepingen) kantoren, kantoorruimte in een business center/ bedrijfsverzamelgebouw of werkplekken in coworking spaces.

Er is bovendien een sterke variatie in het opleveringsniveau en de services die aangeboden worden in deze kantoren en werkplekken. Waar de keuze in kleinere steden over het algemeen een beperkter is, bieden verhuurders in Zaventem juist de meest uitgebreide keuze mogelijkheden.

De stad Zaventem

Bereikbaarheid van Zaventem

Zaventem ligt ten noordoosten van het centrum van Brussel, naast de E19 en E40. Vanuit het hele land is Zaventem goed te bereiken. Met de trein kunt u vanuit Brussel Centraal eenvoudig een directe lijn naar het centrum van Zaventem nemen. Vanuit Antwerpen en Leuven zijn ook directe treinverbindingen aanwezig.

Vervoer in de stad

Zaventem heeft een overzichtelijk busnetwerk. Vanaf het station van Zaventem kunt u de bus naar alle hoeken van Zaventem nemen. Het treinstation heeft een apart treinstation.

Oplevering niveaus

 • Casco: een bijzonder kaal kantoor waar nog veel moet gebeuren
 • Volledig (high-end) afgewerkt: Direct in te trekken na inrichting
 • Plug & Play (gemeubileerd): volledig ingericht en direct te gebruiken

Service niveaus

 • Conventioneel: geen service en alles in eigen hand
 • Bedrijfsverzamelgebouw: beperkt aantal services en ruimtes worden gedeeld
 • Business center of kantoorconcept en coworking space: full service concepten met twee keuzes, volledig verzorgd en alles inclusief of betalen wat u afneemt.

Services

Gaat u voor een kantoor met veel services? Dan kun u in veel gevallen het volgende verwachten:

 • Lunch
 • Vergaderruimte(s)
 • Receptie
 • Telefoon en e-mail dienst
 • Internet
 • Post
 • Copy en print
 • Sportvoorzieningen
 • Stomerij
 • Kinderdagverblijf
 • Schoenmaker