Kantoor te huur: Paalstraat 14, Brussel

Nog geen reviews geschreven

Oppervlakte:
155m2 tot 1000m2

Direct en gratis informatie aanvragen

Door het formulier in te vullen gaat u akkoord met ons privacybeleid

Uw persoonlijke kantoorruimte-specialist

Over dit kantoor op Paalstraat 14, Brussel

Wat zijn uw wensen bij het huren van een bedrijfspand? Als de steekwoorden; ruimte, modern en gemak op deze lijst staan, dan is Crystal Palace Brussel u op het lijf geschreven. Het pand aan Paalstraat 14 biedt onderdak aan ondernemingen en ondernemers. Het is gelegen in een levendige wijk en brengt daardoor een creatieve vibe met zich mee.

Dit authentieke pand deed vroeger dienst als bioscoop en bestaat tegenwoordig dus uit verschillende bedrijfsruimtes die u kunt huren. Daarnaast vragen zij regelmatig feedback aan de huurders die al gevestigd zijn in dit Brusselse pand. Zodoende worden alle faciliteiten die bij ondernemen en het huren van een unit komen kijken geoptimaliseerd.


Dit business center beschikt over de laatste technische snufjes en hulpmiddelen. Iets dat in dit digitale tijdperk dan eigenlijk ook niet mag ontbreken. Daarnaast is de bereikbaarheid optimaal en heeft dit gebouw de beschikking over een eigen parkeergarage. Ideaal dus als u, uw collega’s of uw klanten met de auto komen. Alles is ook nog eens optimaal beveiligd met bijvoorbeeld een infraroodcamera. Daarmee is deze oude bioscoop niet meer muf en stoffig maar is het, zoals zij zelf beschrijven ‘een trendy loft’. Bonus; uw bedrijf komt ook nog eens op de website van dit bedrijvencentrum te staan, waardoor u toch weer een extra touchpoint heeft met eventuele leads en/of klanten.

Kortom; wilt u een bedrijfspand huren met alle gemakken? Dan is Crystal Palace Brussel zeker de moeite waard om eens rustig te bekijken.
 

Voordelen

Nadelen

Nog geen reviews geschreven

Laatste reviews:

Reactie toevoegen