Tips bij het huren van een kantoor
Tips

5 Tips bij het huren van een kantoor

Klaar voor het aangaan van een commerciële huurovereenkomst voor een nieuw kantoor? Of het nu gaat om de kantoorruimte voor een startup of een nieuw kantoor voor een meer gerenommeerde organisatie: deze tips bij het huren van een kantoor zullen u helpen! Het zal u namelijk nog verbazen hoeveel tijd het kost en hoeveel erbij komt kijken! Met deze tips van Flexasvoor de commerciële huur van kantoren zal het proces voorspoediger verlopen!

Lees verder
top 10 Coole kantoren in de wereld
Flexas.com-nieuws

Top 10 coole kantoren in de wereld

Het hebben van een cool kantoor is tegenwoordig een essentiële benodigdheid voor veel bedrijven. In sommige gevallen lijkt het wel een prestige strijd om het coolste kantoor te hebben. Daar kunnen wij als kantoorexpert natuurlijk alleen maar van genieten. Het is bovendien ook niet zo vreemd! Het kantoor speelt een belangrijke rol bij het geluk van medewerkers en daarmee het succes van organisaties. Des te cooler het kantoor des te meer plezier hebben medewerkers om naar kantoor te gaan.

Lees verder
Bedrijfsverhuizing? Volg de tips van Flexas.com!
Tips

Bedrijfsverhuizing: tips van Flexas.com

In iedere bedrijfsverhuizing zijn diverse stakeholders met een mening of wens. Hoewel het moeilijk is rekening te houden met alle wensen van hen is het wel belangrijk tijdig te beginnen om diverse partijen (bijvoorbeeld medewerkers, managers, or, investeerders, et cetera) op de hoogte te stellen. Het is bovendien de overweging waard vooraf al te inventariseren hoe een aantal van deze stakeholders tegenover een verhuizing staan.

Lees verder
Kantoor verhuren? Via Flexas.com is dat eenvoudig!
Tips

Kantoor verhuren? Eenvoudig via Flexas.com!

Heeft u een kantoor dat verhuurt moet worden? Dan is het tegenwoordig helemaal niet nodig om hier allerlei partijen voor in te schakelen. Nee, een kantoor verhuren, dat kunt u gewoon zelf! Het enige dat u nodig heeft is exposure en laat dat nu precies zijn waar wij van Flexas.com goed in zijn. Wij helpen u graag in contact te komen met potentiële huurders. Zij geven bij ons aan wat hun wensen zijn en wij stellen ze in contact met u.

Lees verder
Kantoor en imago: je kantoor als tool om je imago te beïnvloeden
Kantoorinrichting

Kantoor en imago: beïnvloed de eerste indruk van bezoekers!

De positionering en het imago van je bedrijf zijn van diverse aspecten afhankelijk. Het kantoor speelt hier ook een belangrijke rol in. Het is de eerste indruk die je geeft aan zakenrelaties, medewerkers en jezelf. Loop daarom eens door je kantoor en neem de ruimte in je op. Hoe ziet het kantoor eruit? Met andere woorden klopt de match tussen kantoor en imago? Een kantoor van deze tijd met de gemakken die je verwacht en ook nog mooi aangekleed of een kantoorruimte die eigenlijk niet zo mooi en modern is?

Lees verder
Kantoor te huur? Vind het kantoor dat het beste bij uw bedrijf past
Tips

Welk kantoor past het beste bij u?

Wanneer u al enige tijd een eigen bedrijf hebt komt het moment dat u een kantoor of werkplek gaat huren snel dichterbij. Waarschijnlijk heeft u echter nog helemaal geen ervaring met het zoeken naar een werklocatie en is het niet exact duidelijk wat het beste bij u past. Daar helpen wij als kantoorexpert graag bij! Beantwoord de volgende vragen en kom erachter wat u wilt en nodig hebt.

Waarom een kantoor?

De reden waarom u een kantoor zoekt zal u in veel gevallen direct in de richting sturen van het juiste kantoor.

Lees verder
Kantoorruimte huren met de online kantoor adviseur
Flexas.com-nieuws

Traditionele bedrijfsmakelaar overbodig? Vind je kantoor nu online

Wanneer u op zoek gaat naar een nieuw kantoor valt het misschien op dat hier aardig wat veranderd is sinds de laatste keer dat u dit deed. Waar u traditioneel gezien vrijwel direct bij een aanhuur- of verhuurmakelaar terecht zou komen is dat tegenwoordig niet meer het geval. Sinds kort kunt u namelijk ook zelf op zoek naar een kantoor via een een online kantoor adviseur of online bedrijfsmakelaar. Dan komt u direct met de verhuurder in contact!

Lees verder
Coworiking in uw eigen kantoor!
Tips

Coworking in uw eigen kantoor

Gelukkig personeel is productiever en minder vaak ziek. Het is daarom van belang aandacht te besteden en randvoorwaarden te creëren waardoor uw personeel gelukkiger zullen zijn. Er zijn ontzettend veel manieren om ervoor te zorgen dat uw personeel gelukkig is en met plezier naar kantoor gaat. In dit artikel gaan wij echter in op één specifiek onderdeel, namelijk coworking spaces op kantoor. Een coworking space is een soort social werkplek en zorgt ervoor dat medewerkers gelukkiger zijn.

Lees verder
Kantoor te huur Brussel. Het aanbod op Flexas.com neemt steeds verder toe!
Flexas.com-nieuws

Snelle groei kantoren op Flexas.com

Wanneer je als bedrijf kiest voor een uitbreiding naar het buitenland is het natuurlijk altijd spannend hoe dit zich ontwikkelt. Dat geldt natuurlijk ook voor Flexas.com en de expansie richting België. Hoewel wij altijd snel groeien is dit toch nieuw terrein en juist daarom zijn we blij te kunnen melden dat het bijzonder voorspoedig gaat! De ontwikkelingen gaan voorspoedig en verhuurders zijn ontzettend positief!

Lees verder

Pagina's