Flexas.com en Rialto gaan samenwerking aan!

Online kantoorruimte adviseur, Flexas.com en CRM leverencier voor de vastgoedbranche, Rialto, gaan een intensieve samenwerking aan om verhuurders nog beter te helpen! Op de vastgoedbeurs Realty (in Brussel) kwamen zij tot overeenstemming. Beide partijen kijken ontzettend uit naar deze samenwerking, die interessant is voor alle betrokkenen. Ook aan huurders en verhuurders, maar daarover later meer!

Wie zijn Flexas.com en Rialto?

Flexas.com is dé grootste online kantoorruimte adviseur van Nederland en staat al drie jaar op rij in de FD Gazelle als snelgroeiende organisatie. Flexas.com voorziet ondernemers en hun organisaties van gratis advies in hun zoektocht naar een kantoor. Sinds kort heeft Flexas.com het begin van de internationale expansie ingezet. België is hier het startpunt van. In België stuitte de kantoorruimte adviseur op Rialto.

Rialto heeft een CRM systeem ontwikkelt waar allerlei partijen in de vastgoedbranche baat bij hebben. Zo geeft het verhuurders meer overzicht, in huurder management, workflows, pipeline management en relatiemanagement. Hierdoor kunnen de oude excelletjes overboord en kan alles verwerkt worden in het CRM van Rialto. Het is met Rialto dus veel makkelijker om alles te overzien. Bovendien kunnen wijzigingen in bezettingsgraad en beschikbaarheid direct doorgevoerd en verspreid worden via Rialto.

Hoe zal de samenwerking eruit zien?

Gedurende de werkzaamheden met betrekking tot de uitbreiding van Flexas.com naar België zijn beide partijen met elkaar in contact gekomen. Na uitvoerig overleg is het huidige samenwerkingsverband tot stand gekomen.

Flexas.com zal opgenomen worden in het systeem van Rialto. Hierdoor kunnen verhuurders ervoor kiezen om informatie met betrekking tot hun vastgoed direct door te sturen naar Flexas.com. In deze situatie heeft Rialto een extra platform/ service voor verhuurders, ontvangt Flexas.com veel nieuwe verhuurders waardoor het aanbod groeit en verhuurders kunnen hun beschikbare vastgoed nu nog breder onder de aandacht brengen met behulp van het platform dat Flexas.com biedt.

Win-win situatie

Zoals gezegd biedt deze samenwerking alle betrokkenen veel voordeel. Wij hebben dan ook grote verwachtingen en gaan uit van een intensieve vruchtbare relatie!

Blogcategorie