Kantoor verhuren? Eenvoudig via Flexas.com!

Kantoor verhuren? Via Flexas.com is dat eenvoudig!

Heeft u een kantoor dat verhuurt moet worden? Dan is het tegenwoordig helemaal niet nodig om hier allerlei partijen voor in te schakelen. Nee, een kantoor verhuren, dat kunt u gewoon zelf! Het enige dat u nodig heeft is exposure en laat dat nu precies zijn waar wij van Flexas.com goed in zijn. Wij helpen u graag in contact te komen met potentiële huurders. Zij geven bij ons aan wat hun wensen zijn en wij stellen ze in contact met u.

Kantoor verhuren, dat doet u zelf, toch?

In deze tijd van digitalisering is het vele malen eenvoudiger om uw kantoor te verhuren. Vroeger ging dit altijd via de makelaar of aanhuur makelaar, tegenwoordig is dat wel anders. Bijna iedereen zoekt namelijk online naar een nieuw kantoor. Hierdoor hoeft u er eigenlijk alleen maar voor te zorgen dat uw aanbod gevonden wordt door ondernemers die opzoek zijn naar een kantoor. Dat kunt u via Flexas.com doen.

Hoe pakt u de promotie aan?

Zoals gezegd is online vindbaarheid steeds belangrijker en het is ontzettend moeilijk om dit zelf te bereiken. Daarom plaatst u het kantoor of kantooraanbod op Flexas.com. Wij zorgen ervoor dat u aanbod voldoende aandacht krijgt.

Wat kunt u zelf doen?

In eerste instantie is het natuurlijk belangrijk om uw kantoorruimte aan te melden. Dit doet u via de kantoor verhuur pagina op Flexas.com. Probeer het formulier zo compleet mogelijk in te vullen, want dan kunnen ondernemers het beste zien of uw kantoor interessant voor hen is. Probeer hierbij ook duidelijk aan te geven welke sterke punten er zijn met betrekking tot voorzieningen en services. Tot slot is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw kantoorruimte een goede presentatie heeft. Goede foto’s zijn hierbij essentieel! Omdat bezoekers online kijken moeten zij zich in kunnen leven en goede foto’s maken dit gemakkelijker.

Bezichtigen met de expert, u dus!

Wanneer wij geïnteresseerde bedrijven hebben brengen we deze direct met u in contact. Er komen verder geen partijen meer tussen en u bent geheel vrij om naar eigen inzicht contact te houden. Wij zitten zelf in dit geval zelf ook niet meer tussen u en de potentiële huurder. Wel zijn wij natuurlijk altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden.

Het mooie aan deze werkwijze is dat u zelf of een medewerker van u de bezichtigen doet. Waarom is dat goed? Omdat jullie de meeste kennis van het gebouw en de mogelijkheden hebben. Het komt vaak voor dat huurders bepaalde veranderingen willen doorvoeren en niemand weet beter dan u of dit een optie is. Ditzelfde geldt voor de onderhandelingen!

Tips van Flexas.com

Om u nog beter op weg te helpen bij deze een aantal tips van ons:

  • Zorg voor aantrekkelijke foto’s, bij voorkeur met mensen erop
  • Benadruk zowel belangrijke aspecten van het kantoor als de omgeving
  • Lever zo compleet mogelijke informatie aan
  • Maak duidelijk wat uw kantoor onderscheidt van de rest
  • Laat ons een Facebook advertentiecampagne opzetten (gratis, u betaalt alleen de daadwerkelijke promotie kosten van Facebook zelf).

Blogcategorie