Snelle groei kantoren op Flexas.com

Kantoor te huur Brussel. Het aanbod op Flexas.com neemt steeds verder toe!

Wanneer je als bedrijf kiest voor een uitbreiding naar het buitenland is het natuurlijk altijd spannend hoe dit zich ontwikkelt. Dat geldt natuurlijk ook voor Flexas.com en de expansie richting België. Hoewel wij altijd snel groeien is dit toch nieuw terrein en juist daarom zijn we blij te kunnen melden dat het bijzonder voorspoedig gaat! De ontwikkelingen gaan voorspoedig en verhuurders zijn ontzettend positief!

Alle verhuurders sluiten zich aan

Het kan voor een relatief nieuw concept lastig zijn de markt in een ander land te betreden. Zo is het natuurlijk altijd de vraag of er genoeg ruimte is binnen de branche en of de partijen waarmee je graag samenwerkt hier ook open voor staan. Daarom is het fantastisch om te zien dat dit het geval is en onze Country Manager Laura Davidson het zo goed doet. Laura over de ontwikkelingen: “De verhuurders in België staan eigenlijk allemaal open voor een samenwerking. Daarom breidt het aanbod van Flexas.com zich in rap tempo uit! Zo zien we met name het aantal kantoren in Brussel en Antwerpen sterk toenemen.”

Geen exclusieve verhuurcontracten

Tijdens de beginfase in Nederland was soms lastig was verhuurders over te halen zich aan te sluiten. Dit kwam met name door de exclusieve afspraken die zij hadden voor de verhuur van hun vastgoed. Hierdoor zouden zij bij een advies van Flexas.com dubbel courtage moeten betalen. In België is dit niet het geval en daarom zijn er eigenlijk geen obstakels die een snelle groei in de weg staan.

FD Gazellen Awards

Als kantoorruimte adviseur uit Nederland zijn wij gewend aan een snelle stabiele groei. Zo zijn we ook al twee jaar op rij (2015 en 2016) genomineerd voor een FD Gazellen award voor snelgroeiende bedrijven. Alle ondernemingen die in de laatste drie jaar ten minste twintig procent groei in omzet gerealiseerd hebben komen in aanmerking voor een FD Gazellen Award. Wij zijn er natuurlijk ontzettend trots op dat we deze award van Het FInancieele dagblad ontvangen hebben en hopen ook in België flink door te blijven groeien!

Eerste internationale uitbreiding

Het is de eerste internationale uitbreiding van ons concept en zeker niet de laatste. Daarom is het ook extra belangrijk dat Flexas.com in België sterk van start gaat en flink doorgroeid. De samenwerking met Rialto, zoals vorige aangekondigd, past hier uitstekend bij.

Blogcategorie