Flexas.com, dé online kantoorexpert

Bij Flexas hebben we Ruim 2200 kantoren online op Flexas.com
Bij Flexas werken we Actief in 43 plaatsen in België
Bij Flexas werken we Team van 21 enthousiaste mensen achter de schermen
Met Flexas bedienden we 822 bedrijven in 2019 geholpen aan een kantoor

Flexas.com is oorspronkelijk in 2000 opgericht in Londen. Dankzij een voorspoedige start in Engeland is er in 2002 direct een kantoor in de hoofdstad van Nederland geopend. Nog geen drie jaar later is Flexas.com de grootste online adviseur voor kantoren in Nederland. In 2017 is de uitbreiding naar België gerealiseerd en is het hier ook mogelijk om bij ons voor elk type organisatie een geschikt kantoor te vinden. Startup of multinational: Flexas.com vindt altijd de meest geschikte kantoorruimte!

Het Team

Ons team bestaat uit 16 enthousiaste vastgoedexperts en breidt zich snel uit. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Wij zijn erg trots op de feedback die wij ontvangen. Onze service wordt namelijk door onze klanten beoordeeld met een 8,9. De vele positieve reviews kunt u bekijken bij de Feedback Company. Met name onze persoonlijke benadering en snelle reactietijd zorgen voor veel positieve reacties.

Michael Henry

Michael Henry Country Manager Frankrijk & België

Marcel de Groot

Marcel de Groot Chief Executive Officer

Demis Bril

Demis Bril Chief Technology Officer

Kaj Jansen

Kaj Jansen Kantoorexpert

Carlos Obdam

Carlos Obdam Digital Advertising Specialist

Colin Westerneng

Colin WesternengKantoorexpert

Miquel van Dongen

Miquel van Dongen UX/UI Designer

Maximilian Haberbosch

Maximilian Haberbosch Country Manager Duitsland

Jorinda Vlaar

Jorinda Vlaar Officemanager

Rick Rosier

Rick Rosier Kantoorexpert

Renato Niola

Renato Niola Developer

Lucas Haiber

Lucas Haiber Kantoorexpert

Elena Gramlich

Elena Gramlich Kantoorexpert Duitsland

Bas

Bas van't Hoff Kantoorexpert

Willem-Jan van Heeswijk

Willem-Jan van Heeswijk Kantoorexpert

Banff

Banff Office Dog

Job opening

Career opportunities Multiple career opportunities (Dutch language)

Onze Visie

Flexas.com is er voor ondernemers en organisaties die een kantoor zoeken. Hierbij proberen wij de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk in te richten. Op deze manier kunnen onze klanten efficiënt een geschikte kantoorruimte vinden en zich weer focussen op hun core business. 

Onze Missie

Het is onze missie om zoveel mogelijk organisaties te helpen bij het vinden van een kantoor. Dit doen wij door onze klanten de mogelijkheid te bieden zelf te zoeken, oriënteren en vergelijken. Hierbij bieden wij ook nog gratis assistentie en stellen wij huurders en verhuurders direct met elkaar in contact. 

Onze CEO

Onze CEO, Marcel de Groot, begeeft zich al jaren binnen de vastgoedwereld. Hij is, voordat hij met Flexas.com begon, een online platform voor koopwoningen gestart. Daarna werkte hij bij één van de grootste vastgoedfondsen van Nederland. Hier kwam hij op het idee online adviseur in kantoren te worden en zo werd Nedstone opgericht. In 2011 heeft Nedstone zowel Flexas Nederland als Flexas UK overgenomen.

Flexas nieuws

Als online adviseur in de kantorenmarkt maken wij van alles mee. We houden je hier graag van op de hoogte. Lees daarom onze blog over kantoren en/of onze social media.

Volg Flexas.com op Instagram