Kantoor zoeken

Zoek direct uw perfecte kantoor

Gratis deskundig advies bij het vinden van een kantoor in Aartselaar!

Op zoek naar een kantoorruimte in een stad die logistiek een gunstige ligging heeft ten opzichte van Antwerpen en toch een redelijk betaalbare prijs heeft? Kijk dan niet verder en ga voor een kantoorruimte in Aartselaar!

Waarom huren in Aartselaar?

Aartselaar is een interessante optie voor uw bedrijf. Deze stad ligt direct onder Antwerpen en is interessant voor bedrijven die op zoek zijn naar een kantoorruimte/bedrijfsruimte en gespecialiseerd zijn in transport. Omdat Aartselaar zo interessant is voor bedrijven doen ze veel aan ondersteuning voor bedrijven.

Kantoor huren in een andere stad?

Kantoor te huur Brussel - Kantoor te huur Antwerpen - Kantoor te huur Gent - Kantoor te huur Mechelen - Kantoor te huur Zaventem

Kantoor te huur Aartselaar

Kantoor te huur Aartselaar

Populaire kantoorgebieden

In Aartselaar liggen maar liefst 14 bedrijventerreinen/industrieterreinen. Deze liggen allemaal langs de A12 en variëren erg in grootte. Grote bedrijven die zich hier gevestigd hebben zijn Ikea, Hubo, Gamma en Coca Cola.

Wanneer u wilt huren op een van deze bedrijventerreinen bent u gemiddeld 100 euro kwijt per m².

Voordelen voor ondernemers

Zoals eerder ook al is gezegd is het grote pluspunt van Aartselaar de ligging. Aartselaar ligt onder Antwerpen en heeft zo snel toegang tot de haven. Wanneer u veel handelt met Nederland is het mogelijk om gebruik te maken van de A12 die een directe connectie heeft met het land.

Als u door Aartselaar wilt reizen, rijdt er een bus die u door heel Aartselaar brengt. Verder rijden er bussen naar Antwerpen.