Kantoor zoeken

Zoek direct uw perfecte kantoor

Gratis deskundig advies bij het vinden van een kantoor in Brasschaat!

Op zoek naar een kantoorruimte vlakbij Antwerpen? Kijk dan zeker naar ons aanbod in Brasschaat. Deze plaats ligt direct boven Antwerpen en biedt zo uitstekende mogelijkheden om te werken met Antwerpse of Nederlandse ondernemingen!

Waarom huren in Brasschaat?

Wanneer u een kantoor wilt in Brasschaat kan het interessant zijn om hier gelijk te wonen. Brasschaat is immers in 2006 uitgeroepen als meest leefbare gemeente van de wereld! Natuurlijk heeft Brasschaat economisch ook iets te bieden.  

Kantoor huren in een andere stad?

Kantoor te huur Brussel - Kantoor te huur Antwerpen - Kantoor te huur Gent - Kantoor te huur Mechelen - Kantoor te huur Zaventem

Kantoor te huur Brasschaat

Kantoor te huur Brasschaat

Populaire kantoorgebieden

Brasschaat heeft een groot militair verleden waar nog veel van te zien is. Zo is er nog een fort, een antitankgracht en het Kamp van Brasschaat/Campus Coppens. Wilt u zich vestigen op een uniek bedrijventerrein? Het Kamp van Brasschaat is veranderd in een heus bedrijventerrein! Een mooie locatie om uw bedrijf op te vestigen.

Dit bedrijventerrein bestaat uit 3 verschillende delen. Deel 1 is voornamelijk gericht op kantoordiensten met een bijbehorend transferium, deel 2 is een bedrijvenzone, bestemd voor bedrijven die een opslagruimte nodig hebben, en deel 3 is een groene laad- en loszone.

Voordelen voor ondernemers

De gemeente wilt dat de bedrijven alle ruimte hebben om door te kunnen groeien. Naast het feit dat de gemeente erg betrokken is bij het bedrijfsleven, hebben bedrijven onderling een nauwe band door middel van een vereniging waar bedrijven zich bij kunnen aansluiten.

Ligging en bereikbaarheid

Zoals al eerder is gezegd heeft Brasschaat een goede locatie. Namelijk vlak boven Antwerpen en dichtbij de grens met Nederland. Brasschaat is goed te bereiken via de N1 die dwars door de gemeente heen gaat. Als u binnen de gemeente wilt reizen is het mogelijk om gebruik te maken van een buurtbus.