Kantoor zoeken

Zoek direct uw perfecte kantoor

Gratis deskundig advies bij het vinden van een kantoor in Diegem!

Diegem is een dorp dat behoort tot de deelgemeente Machelen. Het grootste pluspunt aan Diegem is het feit dat het direct boven Brussel ligt. Dit maakt Diegem financieel een sterke locatie voor uw bedrijf.

Waarom huren in Diegem?

Diegem heeft een hele gunstige locatie binnen België. Het centrum van Brussel en Brussel-Airport zijn binnen 15 minuten te bereiken.

Kantoor huren in een andere stad?

Kantoor te huur Brussel - Kantoor te huur Antwerpen - Kantoor te huur Gent - Kantoor te huur Mechelen - Kantoor te huur Zaventem

Kantoor te huur Diegem

Kantoor te huur Diegem

Populaire kantoorgebieden

Het bedrijventerrein van Diegem heet Internationale kantoorzone Diegem-zuid. Dit is een terrein waar veel kantoren te vinden zijn. Er zijn hier voornamelijk grote bedrijven gevestigd die graag in de buurt van het vliegveld en van Brussel zitten.

Voordelen voor ondernemers

Zoals hiervoor is gezegd biedt Diegem veel voordelen voor ondernemers. Een goede locatie samen met een mooi terrein waarop uitstekend gewerkt kan worden. Ten slotte is Diegem goed te bereiken, door de verschillende E- en N-wegen in de omgeving.

Wanneer u graag met het openbaar vervoer reist kunt u gebruik maken van de bus die door Diegem en omgeving rijdt. Deze bus heeft een connectie met het centrum van Brussel en rijdt ook langs de luchthaven.

Tot slot rijden er treinen die een verbinding hebben tussen Brussel-Airport - Doornik en Leuven - Eigenbrakel.  

Huurprijzen

Wanneer u een kantoorruimte wilt huren in Diegem betaalt u tussen de €100,- en de €150.- per m². Natuurlijk hangt dit af van diverse variabelen.