Kantoor zoeken

Zoek direct uw perfecte kantoor

Gratis deskundig advies bij het vinden van een kantoor in Dilbeek!

Op zoek naar een betaalbaar kantoor nabij Brussel? In Dilbeek staan nog een aantal kantoorruimtes leeg! Wees er snel bij want de goede locatie, in combinatie met de gunstige prijs en rustige omgeving, maken kantoorruimtes in Dilbeek erg gewild.

Waarom huren in Dilbeek?

Zoals eerder al is gezegd heeft Dilbeek een erg goede locatie. Dilbeek ligt namelijk direct in de richting naar Brussel. De afstand tussen Dilbeek centrum en Brussel centrum is maar 6 km! Een perfecte locatie om uw bedrijf te vestigen.

Kantoor huren in een andere stad?

Kantoor te huur Brussel - Kantoor te huur Antwerpen - Kantoor te huur Gent - Kantoor te huur Mechelen - Kantoor te huur Zaventem

Kantoor te huur Dilbeek

Kantoor te huur Dilbeek

Populaire kantoorgebieden

In het naburige Bijgaarden is een groot bedrijventerrein waar veel bedrijven gevestigd zijn. Hier komt in de toekomst nog een groot deel bij waar 35 nieuwe bedrijfsruimtes ontwikkeld worden.

Wanneer u in Dilbeek wilt huren is dit ook mogelijk. In het centrum van Dilbeek zijn een aantal kantoorruimtes beschikbaar die ideaal zijn voor dienstverlenende bedrijven.

Dilbeek heeft een unie waar ondernemers zich bij kunnen aansluiten. De zogenaamde DUO (Dilbeekse Unie van Ondernemers). Hier komen ondernemers uit de Dilbeekse regio samen om zo een platform te creëren waar kennis en ervaring onderling uitgewisseld wordt.

Ligging

Zoals eerder al gezegd is heeft Dilbeek een uitstekende locatie. Op 6 km bent u in het centrum van Brussel en op 15 km ligt Luchthaven Zaventem. De ideale locatie voor uw bedrijf als u veel internationale connecties heeft.

De prijzen om te huren variëren. Gemiddeld heeft u al een kantoorruimte vanaf €100.- per m². De prijs hangt natuurlijk wel af van diverse factoren als de locatie, het aantal vierkante meter en de extra services die geboden worden.