Kantoor zoeken

Zoek direct uw perfecte kantoor

Gratis deskundig advies bij het vinden van een kantoor in Edegem!

Kantoorruimte huren nabij een van de belangrijkste steden van België? Kijk dan eens naar Edegem. Alle voordelen van huren in het centrum van een grote stad zonder de hoge kosten!

Waarom huren in Edegem?

De reden dat Edegem interessant is voor bedrijven is omdat het heel dichtbij Antwerpen ligt. Hemelsbreed ligt Antwerpen op zo’n 7.5 km van het centrum van Antwerpen. Alle voordelen van een kantoor in de grote stad zijn binnen handbereik zijn, zonder dat er hoge kosten bij komen.

Populaire kantoorgebieden

Iets dat vrij uniek is aan Edegem is het feit dat er een bedrijventerrein in het centrum van Edegem ligt. Dit bedrijventerrein heet Mortsel - Vredebaan en biedt plaats aan veel bedrijven. Wanneer u zich niet op een bedrijventerrein wilt vestigen, biedt Edegem kantoorruimtes buiten dit bedrijventerrein aan.

Kantoor huren in een andere stad?

Kantoor te huur Brussel - Kantoor te huur Antwerpen - Kantoor te huur Gent - Kantoor te huur Mechelen - Kantoor te huur Zaventem

Kantoor te huur Edegem

Kantoor te huur Edegem

Voordelen voor ondernemers

Edegem zorgt goed voor de bedrijven die willen ondernemen in Edegem. Zo kunnen ondernemers terecht bij de dienst lokale economie. Via dit kanaal is het bijvoorbeeld mogelijk om je bedrijf via de gemeente te promoten.

Een ander voordeel voor bedrijven is natuurlijk de gunstige locatie van Edegem. Samen met deze gunstige locatie komt een gunstige prijs per m². Gemiddeld betaalt een bedrijf €120.- per m².

Verder heeft Edegem een uitstekende bereikbaarheid. Door de verschillende rijkswegen is Edegem goed te bereiken en bent u snel in Antwerpen. Qua OV rijdt er een bus door Edegem en omgeving en rijden er treinen van station Hove naar Antwerpen en Brussel.