Kantoor zoeken

Zoek direct uw perfecte kantoor

Gratis deskundig advies bij het vinden van een kantoor in Hoeilaart!

Wanneer u een kantoorruimte zoekt in een rustig gedeelte van Vlaanderen, maar toch dichtbij de grote steden wil zijn, is Hoeilaart een optie. Hoeilaart ligt aan de rand van Brussel, op de grens vanVlaanderen en Wallonië.

Waarom huren in Hoeilaart?

Wanneer we kijken naar het grote voordeel van Hoeilaart is vooral de omgeving van Hoeilaart een pluspunt. Hoeilaart ligt in een bosachtige omgeving wat de gemeente een rustieke uitstraling geeft.

Kantoor huren in een andere stad?

Kantoor te huur Brussel - Kantoor te huur Antwerpen - Kantoor te huur Gent - Kantoor te huur Mechelen - Kantoor te huur Zaventem

Kantoor te huur Hoeilaart

Kantoor te huur Hoeilaart

Populaire kantoorgebieden

Om ervoor te zorgen dat deze rustieke uitstraling niet verloren gaat, is er geen bedrijven- of industrieterrein te vinden in Hoeilaart. De kantoren die in Hoeilaart zitten, bevinden zich vooral in het centrum. Enkele kantoren bevinden zich in een bosachtige omgeving.

Voordelen voor ondernemers

Zoals gezegd, het grootste voordeel voor ondernemers is de rustieke uitstraling van Hoeilaart. Toch kunt u binnen een kwartier in het centrum van Brussel zijn. Brussel ligt namelijk om 12 km afstand!

Bedrijven zitten daarom graag in Hoeilaart. Huren is al mogelijk vanaf €3.000,- per maand. Let op: Dit is een gemiddelde en kan dus totaal verschillen voor uw kantoor. De locatie, het formaat en de services spelen hierbij een belangrijke rol.

Qua bereikbaarheid lopen er verschillende rijkswegen door Hoeilaart die een connectie hebben met Brussel en de rest van België. Het OV is ook prima geregeld in de stad. Er rijdt een trein die een verbinding heeft met Brussel en Ottignies. Verder rijdt er een bus door Hoeilaart en omgeving.