Kantoor zoeken

Zoek direct uw perfecte kantoor

Gratis deskundig advies bij het vinden van een kantoor in Sint-Niklaas!

Wanneer u een kantoorruimte zoekt nabij Antwerpen en de grens met Nederland is Sint-Niklaas een ideale locatie voor uw bedrijf. Een unieke locatie voor bedrijven die internationaal acteren en toch op zoek zijn naar een betaalbare locatie.

Waarom huren in Sint-Niklaas?

De Vlaamse stad Sint-Niklaas ligt in het noorden van België en is de op twee na grootste stad van Oost-Vlaanderen. Sint-Niklaas staat, zoals de naam al zegt, bekend als de Stad van de Sint. Er wordt daarom veel georganiseerd rondom deze feestdag. Tijdens de rest van het jaar zijn er ook tal van evenementen te bezoeken. Deze evenementen trekken zowel belangstellenden uit de regio als toeristen uit andere landen aan. Sint-Niklaas ligt precies tussen Antwerpen en Gent in, niet ver van de Schelde. Dit maakt de stad een populair gebied voor bedrijven. Bovendien ligt de Nederlandse grens op minder dan een half uur rijden.

Kantoor huren in een andere stad?

Kantoor te huur Brussel - Kantoor te huur Antwerpen - Kantoor te huur Gent - Kantoor te huur Mechelen - Kantoor te huur Zaventem

Kantoor te huur Sint-Niklaas

Kantoor te huur Sint-Niklaas

Populaire kantoorgebieden

Als u zich als ondernemer in Sint-Niklaas wilt vestigen, wilt u weten waar u de beste kantoorgebieden kunt vinden. Tot de gemeente Sint-Niklaas behoren, naast de stad Sint-Niklaas, nog een enkele dorpen, zoals Molenwijk, Sinaai, Nieuwkerken en Belsele. De gemeente wordt in verschillende bedrijvenzones opgesplitst. De populairste bedrijvenzones zijn Anthonis de Jonghestraat (vlakbij station Nieuwkerken-Waas), de Entrepotstraat en Europapark (ten oosten van stadscentrum) en Oostjachtpark (ten zuiden van het centrum).

Voordelen voor ondernemers

De gemeente Sint-Niklaas is een aantrekkelijke gemeente voor bedrijfsvestiging. De ligging tussen Antwerpen en Gent is ideaal, het aanbod aan bedrijventerreinen is uitgebreid en de vraag- en arbeidsmarkt van Sint-Niklaas is groot. Bovendien liggen de huurprijzen lager dan die in Antwerpen en Gent.

Ligging

Zoals gezegd heeft Sint-Niklaas een gunstige ligging. Antwerpen ligt op een half uur rijden en Gent op 35 minuten. De Schelde stroomt vlak langs de stad. Verder ligt de Nederlandse grens ligt op 13 kilometer afstand. Vanaf het treinstation van Sint-Niklaas kunt u directe treinverbindingen nemen naar Gent, Antwerpen, Lokeren en Dendermonde. Brussel bereikt u met de trein in minder dan 1,5 uur. Met de auto rijdt u in 50 minuten naar de hoofdstad.

Huurprijzen van kantoren in Sint-Niklaas

Sint-Niklaas kent een groot aanbod aan soorten kantoren met verschillende oppervlaktes en prijzen. In het centrum liggen de prijzen hoger dan in de omliggende gemeentes. Een kantoorruimte in het centrum van Sint-Niklaas huurt u echter al voor €100 per maand. Vlak naast het centrum van Sint-Niklaas kunt u een kantoor huren van 200m² vanaf €1000.

Bereikbaarheid van Sint-Niklaas

Sint-Niklaas is zeer goed bereikbaar vanuit zowel België als Nederland. De stad ligt direct aan de N70 en vlakbij de A14, die Antwerpen en Gent met elkaar verbindt. Midden in het centrum van de stad ligt het treinstation. Vanaf dit treinstation kunt u directe treinen nemen naar Gent en Antwerpen. Met de busdienst van Sint-Niklaas rijdt u gemakkelijk vanaf het station naar de omliggende dorpen. Het noorden van de stad ligt direct aan de N403. Via deze autoweg rijdt u in 25 minuten direct de Nederlandse grens over.

Vervoer in de stad

De gemeente Sint-Niklaas heeft een overzichtelijk busnetwerk. Het station ligt middenin het centrum. Vanaf hier vertrekken bussen naar regio’s binnen de stad, maar ook naar omliggende gemeenten zoals Nieuwkerken-Waas en Sinaai.