Kantoor zoeken

Zoek direct uw perfecte kantoor

Gratis deskundig advies bij het vinden van een kantoor in Sint-Pieters-Leeuw

Zoekt u een kantoor in Sint-Pieters-Leeuw? Bij Flexas.com vindt u een groot aanbod aan kantoren in Sint-Pieters-Leeuw. Waar wilt u een kantoor huren in deze gemeente? En wat voor soort kantoor? Op Flexas.com vindt u alle soorten kantoren die u zich maar kunt bedenken. Van volledig modern ingerichte business centers tot kale nog helemaal tot uw wens aan te passen kantoren. U kunt natuurlijk ook een werkplek huren. Wij ondersteunen u graag in uw zoektocht naar het best passende kantoor.

Waarom huren in Sint-Pieters-Leeuw?

Sint-Pieters-Leeuw ligt in de provincie Vlaams-Brabant, op steenworp afstand van Brussel. Dit maakt het al een stuk aantrekkelijker om een kantoor te huren in Sint-Pieters-Leeuw. De kantoorprijzen zijn goedkoper dan dichterbij de stad, en toch zal uw kantoor in Sint-Pieters-Leeuw goed te bereiken. De gemeente telt 33.000 inwoners. Dit kan dus zorgen voor veel nieuwe collega’s en/of klanten. Sint-Pieters-Leeuw ligt aan een vertakking van de rivier de Schelde. Daarnaast gaan de N6 en de E19 langs de gemeente.

Kantoor huren in een andere stad?

Kantoor te huur Brussel - Kantoor te huur Antwerpen - Kantoor te huur Gent - Kantoor te huur Mechelen - Kantoor te huur Zaventem

Kantoor te huur Sint-Pieters-Leeuw

Kantoor te huur Sint-Pieters-Leeuw

Populaire kantoorgebieden

Als u een kantoor in Sint-Pieters-Leeuw zoekt, wilt u weten waar u de beste kantoorgebieden vindt. In het oosten van de gemeente ligt een bedrijventerrein langs het Kanaal Brussel-Charleroi. Dit terrein is vooral vanuit Brussel én Charleroi zeer goed bereikbaar met boot of schip. In het noordoosten ligt het bedrijvenzone Ruysbroeckveld. Deze zone ligt zeer gunstig ten opzichte van Brussel: dichtbij de Brusselse Ring, direct aan de N6 en vlakbij het Kanaal Brussel-Charleroi. Vanaf treinstation Ruisbroek bereikt u dit terrein ook eenvoudig.

Voordelen voor ondernemers

Sint-Pieters-Leeuw ligt onder de rook van Brussel, ten zuidwesten van de stad. Wanneer u vanuit Brussel naar Charleroi rijdt, passeert u praktisch Sint-Pieters-Leeuw. Een ideale locatie voor uw onderneming. Daarnaast is Sint-Pieters-Leeuw een gemoedelijk en vriendelijke plaats waar u als ondernemer ondersteund zal worden door de gemeente.

Ligging

Sint-Pieters-Leeuw is perfect gelegen ten opzichte van Brussel en Charleroi. De N6 gaat dwars door de gemeente heen. Deze verbindt Brussel met gemeenten als Zinnik en Bergen. De E19 bevindt zich ten oosten van Sint-Pieters-Leeuw. Deze weg verbindt Brussel met onder andere Charleroi. Het Kanaal Brussel-Charleroi, welke een vertakking is van de Schelde, is ideaal voor bedrijven met vrachtschepen. Dit kanaal ligt ten oosten van de gemeente, niet ver van het centrum vandaan.

Huurprijzen

Sint-Pieters-Leeuw kent een groot aanbod aan soorten kantoren met verschillende oppervlaktes en prijzen. Er kunnen complete business centers gehuurd worden, maar ook kleine kantoorruimtes. Een kantoor in Sint-Pieters-Leeuw huurt u al voor €8 per m².

Bereikbaarheid van Sint-Pieters-Leeuw

Sint-Pieters-Leeuw is vanuit het hele land goed te bereiken. Vanuit het centrum van Brussel rijdt u in een half uur naar Sint-Pieters-Leeuw. Met de trein bereikt u het centrum van Brussel rechtstreeks in 15 minuten. Gent ligt met de auto op 50 minuten rijden. Charleroi bereikt u met de auto in 40 minuten.

Vervoer in de gemeente

In het centrum van de gemeente Sint-Pieters-Leeuw ligt een treinstation. Vanaf hier vertrekken bussen naar onder andere Ruisbroek en Negenmanneke.