Kantoor zoeken

Zoek direct uw perfecte kantoor

Gratis deskundig advies bij het vinden van een kantoor in Sint-Stevens-Woluwe

Op zoek naar een kantoorruimte tussen Brussel en luchthaven Zaventem? Sint-Stevens-Woluwe kunt u deze unieke locatie bieden! De locatie is dan ook gelijk de grootste USP van het dorp. Toch is dat niet de enige reden waarom huren in Sint-Stevens-Woluwe interessant is. Lees hier waarom dit dorp de droomlocatie is voor uw bedrijf!

Waarom huren in Sint-Stevens-Woluwe?

Wanneer u een kantoor huurt in Sint-Stevens-Woluwe, bent u verzekerd van een gunstige ligging nabij Brussel. Sint-Pieters-Leeuw ligt namelijk in de Brusselse stadskern en is een deelgemeente van Zaventem. De kantoorprijzen zijn hier lager dan kantoren in Brussel zelf. Dat terwijl  een kantoor in Sint-Stevens-Woluwe net zo goed te bereiken is. Sint-Stevens-Woluwe is een sportieve gemeente: hier vindt u namelijk de sportclubs van Zaventem.

Kantoor huren in een andere stad?

Kantoor te huur Brussel - Kantoor te huur Antwerpen - Kantoor te huur Gent - Kantoor te huur Mechelen - Kantoor te huur Zaventem

Kantoor te huur Sint-Stevens-Woluwe

Kantoor te huur Sint-Stevens-Woluwe

Populaire kantoorgebieden

Sint-Stevens-Woluwe is een kleine gemeente en heeft niet één specifiek kantoorgebied. Toch zijn er genoeg locaties waar het interessant is voor bedrijven om zich te vestigen. Een gunstige locatie is bijvoorbeeld aan de rechterkant van de R22. Dit gebied geeft makkelijk toegang tot alle belangrijke wegen richting Brussel en de luchthaven. Belangrijke wegen zijnde E40, N2 en de A3.

Voordelen voor ondernemers

De ligging van een kantoor in Sint-Stevens-Woluwe is één van de vele voordelen van deze gemeente. Daarnaast zijn de huurprijzen lager dan in de hoofdstad zelf. Sint-Stevens-Woluwe heeft een groot aanbod aan verschillende soorten kantoren. Daarom kunt u als ondernemer altijd terecht in deze gemeente.

Ligging

Sint-Stevens-Woluwe heeft een strategische ligging tussen Zaventem en Brussel in. De A3, E40 en N2 liggen op steenworp afstand. Via deze wegen reist u eenvoudig naar Brussel, Zaventem, Antwerpen, Charleroi en Leuven. Vanaf Station Brussel Noord, Station Schaarbeek of vanaf Station Brussel Airport - Zaventem rijdt u met de bus in maximaal een half uur naar Sint Stevens-Woluwe.

Huurprijzen

Sint-Stevens-Woluwe kent een ruim aanbod aan allerlei soorten kantoren met verschillende oppervlaktes en prijzen. Het is mogelijk om conventioneel of ruimte in een business centre te huren. Prijzen liggen voor een business center liggen rond de €1.000 per maand.

De gemeente Sint-Stevens-Woluwe

Bereikbaarheid van Sint-Stevens-Woluwe

Een kantoor in Sint-Stevens-Woluwe is vanuit het hele land goed te bereiken, met de auto of OV. Het OV heeft vooral een goede verbinding met de stations Brussel-Noord, Schaarbeek en Zaventem. Met de auto is het centrum van Brussel en Zaventem in 20 en 10 minuten te bereiken. .

Vervoer in de gemeente

In het centrum van de gemeente Sint-Stevens-Woluwe rijden bussen. Verder is de gemeente is niet zo groot dus is alles is te voet te bereiken. De bussen vanuit Brussel, Schaarbeek en Zaventem stoppen ook in het centrum.. Bij de N2 en de R22 zijn veel busstations, omdat hier veel bedrijven zijn gevestigd.