Kantoor zoeken

Zoek direct uw perfecte kantoor

Gratis deskundig advies bij het vinden van een kantoor in Steenokkerzeel!

Op zoek naar een kantoorruimte nabij een vliegveld en een grote stad, voor een goede prijs? Steenokkerzeel is dan de gemeente die ideaal is voor uw bedrijf!

Waarom huren in Steenokkerzeel?

Het grote voordeel van de Steenokkerzeel is de gunstige ligging: een deel van Brussel Zaventem Airport ligt namelijk voor een deel in Steenokkerzeel.  Het grootste gedeelte van de mensen die in Steenokkerzeel wonen zijn daarom ook werkzaam op dit vliegveld. De grote stad die op een aantal minuten rijden ligt spreekt dan ook Brussel.

Kantoor huren in een andere stad?

Kantoor te huur Brussel - Kantoor te huur Antwerpen - Kantoor te huur Gent - Kantoor te huur Mechelen - Kantoor te huur Zaventem

Kantoor te huur Steenokkerzeel

Kantoor te huur Steenokkerzeel

Populaire kantoorgebieden

Omdat Steenokkerzeel een perfecte locatie heeft ten opzichte van de luchthaven en de hoofdstad, is hier ook een groot bedrijventerreinen te vinden.

Dit terrein is Bedrijvenpark Steen III in Melsbroek. Het terrein heeft een totale oppervlakte van 35.000 m² en biedt zo genoeg ruimte om uw bedrijf te laten groeien. Op dit terrein zitten autoshowrooms, dienstverlenende bedrijven en andere bedrijfsruimtes. Voor ieder bedrijf wat wils dus!

Over Steenokkerzeel

Voordelen voor ondernemers

Steenokkerzeel is de perfecte gemeente voor bedrijven en probeert ook om een zo ideaal mogelijke omgeving te creëren voor haar ondernemers.

Ligging

De ligging is al een paar keer besproken maar is zo’n groot pluspunt van de gemeente dat het nogmaals besproken wordt. De ideale ligging ten opzichte van Brussel en haar vliegveld bieden bedrijven veel mogelijkheden.

Huurprijzen

Gemiddeld betaalt u €3.000.- p.m. voor een kantoor/bedrijventerrein aan de rand van het vliegveld.  

Steun vanuit de gemeente

De gemeente ondersteunt bedrijven op verschillende aspecten. De verschillende manieren waarop de gemeente bedrijven ondersteunt zijn:

  • Beroepskaart voor buitenlanders. Heb je nodig om te kunnen handelen in Steenokkerzeel.
  • Sociaal huis waar u terecht kunt met al uw vragen omtrent huisvesting van uw bedrijf, woning en andere sociale diensten.
  • Een handelsgids waar alle bedrijven bekend zijn. Dit kan goed zijn voor uw naamsbekendheid.
  • Een overzicht van alle vergunningen en beveiliging van Steenokkerzeel.

Bereikbaarheid

De rijksweg N21 loopt dwars door Steenokkerzeel heen. Via deze weg is er een directe verbinding met het centrum van Brussel. Wanneer u naar Antwerpen reist,kunt u gebruik maken van de E19. Verder rijdt er door Steenokkerzeel een bus die u door de hele gemeente en richting brussel brengt.