Kantoor zoeken

Zoek direct uw perfecte kantoor

Gratis deskundig advies bij het vinden van een kantoor in Vilvoorde

Wanneer u op zoek bent naar een kantoorruimte in de buurt van Brussel en de grootste Belgische luchthaven biedt Vilvoorde veel mogelijkheden. Door de korte afstanden tussen de verschillende locaties is Vilvoorde een echte A-locatie voor bedrijven. Benieuwd wat Vilvoorde nog meer te bieden heeft? Lees dan verder!

Waarom huren in Vilvoorde?

Als u een kantoor huurt in Vilvoorde, weet u zeker dat uw kantoor een gunstige ligging heeft. Vilvoorde ligt namelijk in de Brusselse stadskern, in de provincie Vlaams-Brabant. De kantoorprijzen zijn goedkoper dan dichterbij de stad. Daarnaast ligt Vilvoorde op de route richting Antwerpen en niet ver van Brussel Airport Zaventem.

Kantoor huren in een andere stad?

Kantoor te huur Brussel - Kantoor te huur Antwerpen - Kantoor te huur Gent - Kantoor te huur Mechelen - Kantoor te huur Zaventem

Kantoor te huur Vilvoorde

Kantoor te huur Vilvoorde

Populaire kantoorgebieden

Vilvoorde is een voorstad van Brussel en van oudsher een industriestad. U vindt veelal IT-bedrijven in de gemeente. Vilvoorde beschikt over zeven bedrijventerreinen. In het noorden liggen de bedrijventerreinen Cargovil en Mechelsesteenweg. Hier zijn in totaal 84 bedrijven gevestigd. In het centrum vindt u bedrijventerrein Centrale met 44 bedrijven. In het westen liggen Mima en Cross Point met in totaal 80 bedrijven. In het zuiden van Vilvoorde bevinden zich twee bedrijventerreinen genaamd Business & Mediapark en Broek. Hier zijn meer dan 200 bedrijven gevestigd. Broek is de oude industriële wijk van Vilvoorde.

Over Vilvoorde

Voordelen voor ondernemers

Als u een technisch of e-commerce bedrijf heeft, is Vilvoorde een geschikte locatie voor uw onderneming. Vilvoorde is namelijk een gemeente waar veel IT-capaciteit en al veel bestaande IT-bedrijven zijn gevestigd. De vele bedrijventerreinen bieden luxe faciliteiten voor u als ondernemer. Bovendien is de ligging nabij Brussel zeer gunstig.

Ligging

Vilvoorde bevindt zich ten noorden van Brussel. De E19 richting Brussel en Antwerpen ligt pal naast de gemeente. Aan Vilvoorde grenzen de dorpen Grimbergen en Zaventem. Brussel Airport is dus ook erg goed te bereiken vanuit Vilvoorde.

Huurprijzen

Vilvoorde is een luxe gemeente wat betreft bedrijfsvestiging. Er zijn luxe faciliteiten aanwezig, zoals uitgebreide business centers, sportscholen, koffiezaken en kinderdagverblijven. Een ruimte in een business center huren begint al vanaf €400,- per maand.

De gemeente Vilvoorde

Bereikbaarheid van Vilvoorde

Een kantoor in Vilvoorde is zowel vanuit Antwerpen als Brussel goed te bereiken. Ook Gent en Leuven liggen op goed bereikbare afstand. Vilvoorde heeft een treinstation in het centrum van de stad. Hier vandaan vertrekken treinen in de richting van Antwerpen, Brussel en Mechelen. Brussel ligt op een kwartier reizen van Vilvoorde. Met de auto bereikt u Brussel, Leuven en Antwerpen in een half uur.

Vervoer in de stad

In Vilvoorde zelf rijden bussen. Vooral naar de verschillende bedrijventerreinen rijdt geregeld openbaar vervoer in rap tempo. Bus 282 rijdt bijvoorbeeld in 5 minuten naar bedrijventerrein Broek.