Kantoor zoeken

Zoek direct uw perfecte kantoor

Gratis deskundig advies bij het vinden van een kantoor in Waterloo!

Zoekt u een kantoor in Waterloo, dichtbij Brussel? Waterloo biedt u deze kans. Waar wilt u in Waterloo een kantoor huren? En wat voor soort kantoor? Op Flexas.com vindt u alle soorten kantoren die u zich maar kunt bedenken. Van volledig modern ingerichte business centers tot kale nog helemaal tot uw wens aan te passen kantoren. U kunt natuurlijk ook een werkplek huren. Wij ondersteunen u graag in uw zoektocht naar het best passende kantoor.

Waarom huren in Waterloo?

Waterloo ligt in de provincie Waals-Brabant, ten zuiden van Brussel. De stad staat bekend om de slag van Waterloo. Hierdoor wordt de stad door veel toeristen bezocht. Daarnaast heeft Waterloo natuurlijk een gunstige ligging. De gemeente ligt onder de rook van Brussel en niet ver van Charleroi vandaan. Dwars door de stad gaat de N5 vanuit Brussel richting het zuiden.

Kantoor huren in een andere stad?

Kantoor te huur Brussel - Kantoor te huur Antwerpen - Kantoor te huur Gent - Kantoor te huur Mechelen - Kantoor te huur Zaventem

Kantoor te huur Waterloo

Kantoor te huur Waterloo

Populaire kantoorgebieden

In het zuiden van de gemeente ligt een gebied waar een aantal business centers zijn gevestigd. In het westen, nabij de R0, bevindt zich een tweede aantrekkelijke locatie. Het centraal station en het centrum van Waterloo zijn tenslotte ook goede regio’s om uw bedrijf te vestigen.

Voordelen voor ondernemers

Waterloo is een kleine gemeente. Toch is het erg aantrekkelijk om in Waterloo voor een kantoor te kiezen. De N5 en de R0 die door de gemeente gaan, zorgen voor een goede bereikbaarheid vanuit alle windstreken. Daarnaast is Waterloo een toeristische trekpleister. Dit zorgt voor een interessante markt waar u als ondernemer gebruik van kunt maken.

Ligging

Waterloo ligt onder de rook van Brussel, ten zuiden van de stad. De stad ligt in Wallonië, precies op de grens met Vlaanderen. Ten noorden van Waterloo is het grote natuurgebied Chateau de la Hulpe te vinden. Dit gebied biedt collega’s en eventuele klanten en partners een goede ontspanningsplek na een dagje zaken doen. Sommige business centers liggen tegen het natuurgebied. Als u zich daar vestigt heeft u dagelijks een prachtig uitzicht.

Huurprijzen

In Waterloo vindt u kantoren van verschillende prijsklassen. Ten eerste zijn er business centers waar meer dan honderd werknemers aan de slag kunnen. Voor deze business centers betaalt u maandelijks minimaal €25.000,-. De prijzen liggen dus iets lager dan in Brussel zelf.

De gemeente Waterloo

Bereikbaarheid van Waterloo

Een kantoor in Waterloo is zowel vanuit Charleroi als Brussel goed te bereiken. Ook Frankrijk ligt op goed bereikbare afstand. Met de trein bereikt u Waterloo vanuit Brussel in een half uur. Er is een rechtstreekse treinverbinding. Naar Charleroi rijdt u met de trein, via Nijvel, in 50 minuten. Met de auto naar Waterloo rijden is geen enkel probleem. De N5 gaat dwars door de gemeente heen en de R0 loopt ten oosten van Waterloo. Vanaf hier rijdt u gemakkelijk richting het zuiden naar Bergen en Charleroi. Richting het noorden brengen deze wegen u naar Brussel, Leuven en Gent.

Vervoer in de stad

Waterloo heeft een goed busnetwerk. Over de hele gemeente zijn diverse busstations verspreid. De bus brengt u dus zonder problemen naar uw kantoor.