Kantoor zoeken

Zoek direct uw perfecte kantoor

Gratis deskundig advies bij het vinden van een kantoor in Waver!

Op zoek naar een kantoorruimte nabij Brussel op de rand tussen Vlaanderen en Wallonië? Dan is Waver de locatie voor uw bedrijf.

Waarom huren in Waver?

Waver is een interessante locatie voor bedrijven die actief zijn in heel België. Een van de grootste voordelen van Waver is het feit dat Walibi Belgium gevestigd zit in Waver. Dit brengt de nodige toerisme met zich mee. Een grote kans voor uw bedrijf.

 

Kantoor huren in een andere stad?

Kantoor te huur Brussel - Kantoor te huur Antwerpen - Kantoor te huur Gent - Kantoor te huur Mechelen - Kantoor te huur Zaventem

Kantoor te huur Waver

Kantoor te huur Waver

Populaire kantoorgebieden

Binnen Waver ligt in het noorden een terrein waar een aantal luxe kantoorvilla’s gebouwd zijn. Deze kantoorvilla’s zijn voorzien van alle services die tegenwoordig te verwachten zijn van een kantoor. Verder is er nog een groot bedrijventerrein waar veel bedrijven gevestigd zijn. Denk dan aan bedrijven die gespecialiseerd zijn op het gebied van farmacie en gezondheid.

Voordelen voor ondernemers

Wanneer u wilt gaan huren in Waver is het mogelijk om te profiteren van de verschillende voordelen die Waver te bieden heeft. Denk dan aan de ligging, moderne kantoorruimtes en de goede huurprijzen.

Ligging en bereikbaarheid

Qua ligging ligt Waver centraal in België op de grens tussen Vlaanderen en Wallonië. Op zo’n 24 km van Waver ligt Brussel en is snel te bereiken via de A4. Wanneer u graag gebruik maakt van het openbaar vervoer is het mogelijk om te reizen per trein en bus. De bus rijdt door Waver en omgeving en de trein heeft een directe verbinding met Leuven en Ottignies.

Huurprijzen

Wanneer u een kantoorruimte wilt huren in Waver zijn er veel verschillende mogelijkheden, zo is het mogelijk om units of conventioneel te huren. Prijzen starten vanaf €300.- per maand voor een unit.