Kantoor zoeken

Zoek direct uw perfecte kantoor

Gratis deskundig advies bij het vinden van een kantoor in Wommelgem!

Wanneer u een goedkope locatie zoekt maar toch op een goede locatie wilt zitten is Wommelgem nabij Antwerpen een geschikte locatie.

Waarom huren in Wommelgem?

Economisch gezien is Wommelgem een aantrekkelijke locatie voor bedrijven. Dat komt mede doordat het Albertkanaal door de gemeente loopt. Hiermee is het aangesloten aan de haven van Antwerpen.

Alle gemeenten die grenzen aan het Albertkanaal zijn aangesloten bij het Economisch Netwerk Albertkanaal. Dit is gedaan om een economische sterke regio te creëren en om zo de economische groei gestructureerd op te kunnen vangen.

Kantoor huren in een andere stad?

Kantoor te huur Brussel - Kantoor te huur Antwerpen - Kantoor te huur Gent - Kantoor te huur Mechelen - Kantoor te huur Zaventem

Kantoor te huur Wommelgem

Kantoor te huur Wommelgem

Populaire kantoorgebieden

Binnen Wommelgem liggen twee bedrijventerreinen waar verschillende bedrijven gevestigd zijn. Deze terreinen heten Jacobsveld en Terstraten. Op deze terreinen zitten leveranciers zoals Testas N.V. en Scanfor bvba. Op het terrein Terstraten zit het hoofdkantoor van Hubo. Op ditzelfde terrein zitten enkele kantoorgebouwen die nog ruimte vrij hebben voor bedrijven die nog op zoek zijn naar een ruimte.

Voordelen voor ondernemers

Ligging en bereikbaarheid

Wommelgem is zoals eerder gezegd is gelokaliseerd aan het Albertkanaal dat een directe verbinding heeft met de haven van Antwerpen. De afstand tussen Antwerpen en Wommelgem is dan ook erg weinig (9 km). 

Wanneer u graag reist met de auto is Wommelgem goed te bereiken via de E313 of de N116. De E313 heeft een directe verbinding met de ring van Antwerpen. Als u liever reist per OV kunt u gebruik maken van de bus die door Wommelgem en omgeving rijdt.

Huurprijzen

In Wommelgem zijn veel verschillende soorten kantoren beschikbaar in verschillende prijsklasses. De huurprijs is sterk afhankelijk van de locatie, het benodigde aantal vierkante meter en de services die u eventueel afneemt.