Veelgestelde vragen: Kantoor te huur via Flexas.com

Wat zijn de kosten van de service van Flexas.com

De dienstverlening van Flexas.com, de assistentie bij het vinden van een kantoorruimte te huur, is 100% gratis! Mogelijk betaalt u zelfs minder bij een kantoor dat u via Flexas.com vindt. Wij weten namelijk goed wat een kantoor zou moeten kosten en kunnen u ook helpen de juiste prijs te krijgen. Bovendien weet een verhuurder dat wanneer u via ons komt er meer kantoorruimtes bekeken worden en dat zijn prijs scherp moet zijn.

Hoe werkt de (gratis) dienstverlening van Flexas.com?

U kunt Flexas.com op twee manieren gebruiken.

  1. U doet een aanvraag of neemt direct contact op. Dan gaan wij op basis van uw criteria een selectie van de meest geschikte kantoren sturen. Zitten hier een aantal interessante opties tussen? Dan kunnen wij, op basis van uw agenda, een efficiënte bezichtigingsronde voor u inplannen.
  2. U kunt onze website ook gebruiken voor de oriëntatie op het aanbod van kantoren in een stad van uw keuze. Het is daarnaast mogelijk om kantoorruimtes te selecteren en vergelijken. Heeft u interessante kantoren gevonden? Doe dan een aanvraag of bel met één van onze kantoorexperts. Zij helpen u graag verder en brengen u direct in contact met de eigenaar of plannen een bezichtigingsronde.

Meer weten? Bekijk onze video!

Gaat Flexas.com mee naar bezichtigingen?

Nee, Flexas.com zal niet aanwezig zijn bij de bezichtiging van een kantoor te huur. Als kantoorexpert brengen wij u direct in contact met verhuurders. Zij zullen de bezichtiging doen en een voorstel sturen wanneer dit nodig is. Wij fungeren wel als vraagbaak en kunnen u adviseren om de beste keuze te maken.

Er staan geen prijzen op Flexas.com, waarom?

Huurprijzen van een kantoor te huur worden gebaseerd op diverse variabelen. Het is daarom niet mogelijk de juiste prijs te tonen. Zo is de huurprijs afhankelijk van onder andere, de huurperiode, ingangsdatum, aantal personen/vierkante meter, faciliteiten, services en of u kiest voor een kaal of ingericht kantoor.

Wat zijn de verschillen tussen bepaalde kantoren?

Er is niet één type kantoor. De verschillen zitten vooral in het kantoorconcept. Sommige kantoren zijn kaal, terwijl andere juist prachtig ingericht en modern zijn. Ook zijn er kantoren met een receptie en aanvullende services. Meer weten? Lees onze blog over type kantoren.

Bij wie teken ik de huurovereenkomst?

De huurovereenkomst is tussen huurder en verhuurder. Flexas.com is hier verder niet bij betrokken. Wel kunt u ons altijd om hulp vragen.

Welke rol vervult Flexas.com?

Wij van Flexas.com zijn een online platform waar vraag naar en aanbod van kantoren bij elkaar gebracht wordt. Wij maken op basis van uw criteria een selectie van de meest geschikte kantoorruimtes en streven na uw zoektocht zo voorspoedig en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Wij brengen u direct in contact met de verhuurder.

Is het mogelijk om meerdere kantoren op één dag te bezichtigen?

Ja, het is juist slim om meerdere kantoren op één dag te bekijken. Dan krijgt u namelijk een goed beeld van de verschillende mogelijkheden en hieraan verbonden prijzen. De bezichtigingen plannen wij ook graag zo efficiënt mogelijk in, want dan kost het u niet te veel tijd.

Is het mogelijk om voor korte termijn te huren of flexibel te huren?

Ja, het is tegenwoordig zelfs steeds gangbaarder om geen lange huurovereenkomsten te sluiten, maar juist te gaan voor een korte huurovereenkomst of een flexibele huurovereenkomst. Onze kantoorexperts kunnen u precies vertellen in welke kantoorruimtes dit mogelijk is!

Wie biedt er kantoorruimte aan op Flexas.com?

De partijen die hun kantoorruimte aanbieden op Flexas.com zijn in twee groepen op te delen, namelijk: eigenaren en operators. Operators huren het kantoor van de eigenaar en exploiteren hun eigen concept. Dit zijn vaak business centers of vergelijkbare kantoorconcepten. Beide zijn tegenwoordig erg populair.

Is Flexas.com verhuurder van kantoorruimte?

Nee, Flexas.com is een middel om het meeste geschikte kantoor te vinden. Wij zijn geen verhuurder, maar brengen u in contact met verhuurders.

Wat vinden andere ondernemers van Flexas.com?

Ondernemers (446) beoordelen ons met een 8,9! Wij hechten zeer veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarom vragen wij onze klanten altijd om feedback te geven. Zo kunnen wij onze service blijven verbeteren en lukt het ons klanten zo goed mogelijk te helpen. We worden beoordeelt via de (onafhankelijke) Feedback Company. Bekijk onze beoordelingen bij de Feedback Company!