Kantoorruimte verhuren

Hoe werkt verhuren via Flexas.com?

Aanmelding op Flexas.com

Het is mogelijk om uw kantoor te huur bij ons aan te bieden via de knop “Adverteer uw kantoorruimte” of via de mail op be@flexas.com. Wij zullen het kantoor bekijken en plaatsen.

Bezichtigen

Na plaatsing van het kantoor gaat Flexas.com leads genereren voor uw kantoorruimte. Hier kunt u gratis mee in contact komen. De bezichtiging doet u zelf met de potentiële huurder.

Afronding en betaling

Huurvoorwaarden en onderhandelingen doet u direct met de huurder. Wanneer de huurovereenkomst getekend is brengen wij eenmalig 10% van de jaarhuur in rekening.

Flexas.com loves vacancy!

Kantoor beschikbaar?

Bent u nog op zoek naar huurders voor in uw kantoor? Biedt dan uw kantoorruimte gratis aan op Flexas.com. Wij zijn dé online expert voor kantoren in België en genereren dagelijks tientallen leads via onze website.

Direct contact met potentiële huurders

Als online adviseur brengen wij geïnteresseerde huurders direct in contact met u. In het begin van dit proces nemen wij zoveel mogelijk uit handen om een soepele voortgang te stimuleren. Zo doen wij de eerste inventarisatie, een selectie op basis van de wensen/budget en plannen wij bijvoorbeeld de afspraak voor bezichtiging na overleg met beide partijen.

Bezichtigen

De bezichtiging van het kantoor doet u zelf en zonder tussenkomst van derden. Als verhuurder weet u natuurlijk het beste wat de mogelijkheden zijn van de specifieke kantoorruimte en kunt meteen goed aanvoelen waar eventuele knelpunten zijn of onderhandelingsruimte is. Het overleg en de onderhandelingen kunt u ook direct met de potentiële huurder doen. Dat is veel fijner dan met allerlei partijen die daartussen zitten.

Afronden

Is de huurovereenkomst ondertekend? Dan zit ons werk erop. U heeft een huurder en wij ontvangen graag een kopie van de huurovereenkomst. Op basis van deze overeenkomst maken wij onze factuur op. Deze zal 10% van de jaarhuur zijn plus een half procent per jaar voor ieder extra jaar in de huurovereenkomst.

Daarom verhuur je via Flexas.com!

Veelgestelde vragen: alles wat u wilt weten over kantoor verhuur via Flexas.com

Ik heb een makelaar exclusief opdracht gegeven, kan ik mijn kantoor dan ook op Flexas.com plaatsen?

Natuurlijk kan dit. Over het algemeen bent u als verhuurder in de mogelijkheid zelf huurders aan te brengen voor uw eigen lege kantoorruimte. Soms vraagt de makelaar echter wel een vergoeding wanneer hij actief bezig is de verhuurtransactie af te ronden. Wij adviseren daarom nooit exclusieve opdrachten aan makelaars te geven.

Mijn kantoor staat ook te huur op andere websites, mag ik de kantoorruimte dan ook op Flexas.com plaatsen?

Ja. Het internet is een prachtig medium en iedereen maakt er anders gebruik van. Juist daarom is het slim uw kantoor op meerdere websites te plaatsen. Dat vergroot de kans op nieuwe huurders.

Komt Flexas.com ook naar bezichtigingen?

Nee, wij faciliteren het eerste contact, assisteren op afstand en fungeren als vraagbaak, maar zijn niet aanwezig bij de bezichtiging of betrokken bij eventuele onderhandelingen. Het is juist onze mening de u als verhuurder het beste weet hoe het kantoorgebouw in elkaar zit en wat de mogelijkheden zijn.

Wat houdt No cure no pay in?

Wij geloven in onze service en brengen daarom alleen kosten in rekening wanneer u een huurovereenkomst aangaat met de door ons aangebrachte potentiële huurder. Wanneer u dus verzekerd bent van een huurder.

Wat zijn de kosten van Flexas.com?

Flexas.com brengt 10% van de jaarhuur in rekening en een half procent per extra jaar in de huurovereenkomst. Dit doen wij pas op het moment dat de huurovereenkomst voor het kantoor getekend is en u zeker een huurder heeft.

Kunnen wij 'Te Huur' borden van jullie ophangen?

Nee, dat kan niet. Wij werken volledig online en genereren leads met onze website Flexas.com. Daarom beschikken wij niet over 'Te Huur' borden voor uw kantoorruimte.

Wie stelt de huurcontracten op?

In de meeste gevallen stelt de verhuurder het huurcontract op, want als verhuurder weet u vaak het beste welke voorwaarden er belangrijk zijn binnen een specifiek kantoorgebouw. In overleg kan Flexas.com u hier wel een adviserende rol bieden.

Wie onderhandelt er met potentiële huurders?

Als verhuurder voert u zelf de onderhandelingen met de potentiële huurders. Tijdens het gehele proces vormen wij een bron van informatie, maar wij bemiddelen niet en zijn niet betrokken bij de onderhandelingen.